Greek-News

polemikos-typos

Η «ειδική μεταχείριση» του Δήμου Παμβώτιδας

Εκτύπωση
Gontas_Pixas
Την ώρα που η «Ενότητα Πολιτών» με τον Φίλιππα Φίλιο έκαναν την επίσημη παρουσίαση τους, ο Νίκος Γκόντας επισκεπτόταν τον Δήμαρχο Παμβώτιδας Βαγγέλη Πήχα για να ενημερωθεί για τα προβλήματα του Δήμου(!!!). Και καλά ο κ. Γκόντας είναι φανερό γιατί «θυμήθηκε» καθυστερημένα τα προβλήματα του Λεκανοπεδίου, το ερώτημα είναι ο κ. Πήχας γιατί το έκανε; Γιατί δέχτηκε δηλαδή να κρατήσει τον δεύτερο ρόλο σε μια επικοινωνιακή παράσταση που για προφανείς λόγους «έστησε» ο συνάδελφος του που ολοκληρώνει τη θητεία του και λίγες μέρες νωρίτερα είχε πάρει το χρίσμα από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας;

«Ήταν τυχαίο» που συνέπεσαν χρονικά τα δύο γεγονότα - κατά τον κ. Πήχα- αφού το ραντεβού είχε κλειστή πριν από την απόφαση για την πρώτη συνέντευξη τύπου της «Ενότητας Πολιτών».


Τυχαίο αλλά ... ωραίο για τον κ. Γκόντα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την κατάσταση με υπονοούμενα του τύπου «είμαστε φίλοι από παιδιά με τον κ. Πήχα ... ανθρώπους σαν αυτόν τους χρειάζεται η Αυτοδιοίκηση... στο Δήμο Παμβώτιδας έχει γίνει πολύ καλή δουλειά». Και αστεϊσμούς του τύπου ότι θα τον ήθελε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του αλλά «μπορεί ο κ. Πήχας να είναι και υποψήφιος δήμαρχος»!

Πέραν όλων αυτών στο Δήμο Παμβώτιδας υπάρχει ένα «ειδικό πρόβλημα» που χρειάζεται «ειδική μεταχείριση», τόσο από το ΠΑΣΟΚ που στήριξε την υποψηφιότητα Πήχα, όσο και από την «Ενότητα Πολιτών» που όπως δήλωνε την ίδια ώρα ο κ. Φίλιος: «έχουμε βάλει διαχωριστικό τοίχο με τα προβλήματα του παρελθόντος και δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν προβλήματα της νέας παράταξης».

Στο Δήμο Παμβώτιδας υπάρχει ένας διχασμός πολλών ετών, που μεταφέρει στο σήμερα το πρόβλημα. Η παράταξη Πήχα πήρε ομόφωνη απόφαση πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην «Ενότητα Πολιτών» αν στο ψηφοδέλτιο συμμετέχει ο Γιώργος Κρανάς. Θυμίζει πως ο κ. Κρανάς αν και μέλος του ΠΑΣΟΚ λειτούργησε ως «αντάρτης» σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και στο παρελθόν εκλέχθηκε δήμαρχος με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να αγνοηθεί και απαιτεί άμεση αντιμετώπιση.

epirusvoice.gr

Σχόλια (0)add comment

Γράψτε σχόλιο
smaller | bigger
 

busy
 

Ο ΚΑΙΡΟΣ