/Νέα κόντρα για το «σκυλί στ’ αμπέλι» του Γιώργου Βαρεμένου – «Πολακισμός» λέει η ΝΔ

Νέα κόντρα για το «σκυλί στ’ αμπέλι» του Γιώργου Βαρεμένου – «Πολακισμός» λέει η ΝΔ


Σε υψηλούς τόνους απαντά η Νέα Δημοκρατία σε άρθρο του βουλευτή και αναπληρωτή τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου. Με αιχμή τα σχόλια του κ. Βαρεμένου για την επίσκεψη του πρωθυπουργού σε καταφύγιο για αδέσποτα ζώα, η ΝΔ κάνει λόγο για «πολακισμό» και για «αθλιότητες» και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν οι απόψεις αυτές είναι η επίσημη θέση του κόμματος.

Ο κ. Βαρεμένος στο άρθρο του στο tvxs με τίτλο «Σκύλος γενού και δάγκανε» γράφει μεταξύ άλλων:

«Ο κόσμος χάνεται μέσα ή έξω από τις ΜΕΘ και ο simple rider ποδηλάτης πρωθυπουργός εμφανίζεται αυτή τη φορά σε φιλοζωική εκπομπή της ΕΡΤ. Να μην λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι. Ανέμελος περιγράφει, στο φιλοζωικό καταφύγιο της Ηλιούπολης, την σχέση με τα σκυλάκια του Ντάμπο και Ζωή. Πόσο θά θελες, άμοιρε των νοσοκομείων, να σε λένε Ντάμπο… Μιλάμε για παγκόσμιο φαινόμενο. Επιδεικνύει τον φιλοζωïσμό του προς τους ψηφοφόρους. Σε τέτοια εκτίμηση τους έχει».

ΝΔ: «Γραμμή» πλέον ο «πολακισμός» στον ΣΥΡΙΖΑ

Χυδαίο χαρακτηρίζει το λογοπαίγνιο «να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι» η ΝΔ και προσθέτει ότι ο «πολακισμός» έχει γίνει γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρει επίσης ότι εκείνους που προσβάλει πρωτίστως ο κ. Βαρεμένος είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές «που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές». Καλεί τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο να απαντήσει « αν οι αθλιότητες του  κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Φαίνεται ότι ο “πολακισμός” έχει γίνει πλέον η γραμμή για όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πρωθυπουργός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων επισκέφθηκε το προηγούμενο Σάββατο το καταφύγιο για άστεγα και εγκαταλελειμμένα ζώα στην Ηλιούπολη κι έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα προβληθεί αύριο.

Όταν ο κ. Βαρεμένος κάνει το χυδαίο λογοπαίγνιο “να μη λένε ότι δεν νοιάζεται για όσους πεθαίνουν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι” δεν προσβάλλει μόνο τον Πρωθυπουργό. Εκείνους που πρωτίστως προσβάλλει είναι τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν νύχτα-μέρα αγώνα στα νοσοκομεία να περιθάλψουν ασθενείς και να σώσουν ζωές.

Αναμένουμε από τον κ. Ηλιόπουλο να μας πει αν οι αθλιότητες του  κ. Βαρεμένου είναι κι επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ».

Πηγή: skai.grResource hyperlink