/Πώς να φοράτε πράσινα γυναικεία ρούχα;
Πώς να φοράτε πράσινα γυναικεία ρούχα;

Πώς να φοράτε πράσινα γυναικεία ρούχα;

Ο Κέρμιτ ο βάτραχος μπορεί να είπε ότι «δεν είναι εύκολο να είσαι πράσινος». Ωστόσο, ίσως έκανε λάθος! Το πράσινο μπορεί να είναι ένα από τα πιο όμορφα γυναικεία ρούχα στην ντουλάπα σας. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πώς να φοράτε πράσινο καθώς και ποια χρώματα λειτουργούν καλά με τα πράσινα γυναικεία ρούχα σας.

Εάν δεν έχετε ήδη πράσινα γυναικεία ρούχα στην ντουλάπα σας, οι ιδέες μας μπορεί να σας βοηθήσουν να τα συνδυάσετε καλύτερα…

Ποια απόχρωση πράσινου είναι για εσάς;

Πρώτα απ’ όλα, τι χρώμα σκέφτεστε όταν σκέφτεστε πώς να φοράτε πράσινο; Υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου στα γυναικεία ρούχα. Πρέπει μόνο να κοιτάξετε τις πασαρέλες για το 2021 για να δείτε ότι κάθε απόχρωση πράσινου που μπορείτε να σκεφτείτε είναι τάση.

Τα μοντέλα περνούσαν από τους διαδρόμους σε όλες τις αποχρώσεις, από δυόσμο έως ελιά, καταπράσινο έως σμαραγδένιο. Παρακάτω είναι μερικά από τα πράσινα που βρίσκονται σε τάση φέτος.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου; Μπορείτε να δείτε ότι το πράσινο είναι πολύ τάση για την επερχόμενη σεζόν Φθινόπωρο 2021

Μια άλλη πηγή έμπνευσης είναι οι χρωματικοί λάτρεις όπου μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε ένα χρώμα και να δείτε ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συνδυασμοί.

Εδώ είναι μερικοί συνδυασμοί χρωμάτων από τους οποίους θα μπορούσατε να επιλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε από αυτά να φορέσετε με το πράσινο σας ή να συνεχίσετε να διαβάζετε για περισσότερες ιδέες.

Πώς να φοράτε πράσινα γυναικεία ρούχα: Τα τέλεια πράσινα ρούχα και αξεσουάρ

Πριν αρχίσετε να συνδυάζετε ένα γυναικείο ντύσιμο με πράσινο, θα χρειαστείτε, φυσικά, την τέλεια πράσινη μπλούζα, φούστα, παντελόνι ή φόρεμα – όποια κι αν είναι η επιλογή σας – για να λειτουργήσει ως βάση για τα υπόλοιπα χρώματα.

Η τέλεια πράσινη μπλούζα

Μου αρέσουν οι πράσινες μπλούζες από το DKStyle.gr που είναι ιδανικές για να κρύψουν την κοιλιά. Εάν το πράσινο δεν είναι το χρώμα σας, θα βρείτε ότι έρχεται σε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις.

Εάν επιλέξετε ένα πράσινο σε πιο σιωπηλή σκιά, μπορεί να είναι τέλειο να το προσθέσετε στο casual γυναικείο ρούχο σας. Δοκιμάστε ένα πράσινο χακί σακάκι με τζιν και μπλουζάκι ή με μαύρο ή άσπρο φόρεμα.

Σε μια πολύ απαλή μέντα, η ζακέτα από την DKStyle.gr με ανοιχτή ύφανση, για να μπορείτε να δείτε λίγο από το χρώμα που φοράτε από κάτω, καθιστώντας το τέλειο να φοράτε με ουδέτερα χρώματα. Εάν ρίξετε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο η DKStyle.gr το διαμορφώνει, θα το δείτε ότι φαίνεται καλό να φοριέται ανοιχτό, αλλά και κλειστό.

Πώς να φορέσετε πράσινο φόρεμα;

Εάν ψάχνετε μια εναλλακτική λύση για το μικρό μαύρο φόρεμα σας, είναι σίγουρα το μικρό πράσινο φόρεμα. Είναι μια απροσδόκητη επιλογή που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε μέσα από το πλήθος.

Ένα πιο σκούρο πράσινο δάσους θα μπορούσε επίσης να είναι μια υπέροχη επιλογή, ειδικά για μια βραδινή έξοδο. Ένα σμαραγδένιο φόρεμα με πράσινο χρώμα είναι ιδανικό για το καλοκαίρι 2021. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα βραδινά φορέματα από τη DKStyle.gr και φορέστε με αυτό το παρόμοιο ζευγάρι σανδάλια, τσάντα crossbody, ζώνη και γυαλιά ηλίου.

Πώς να φοράτε πράσινο παντελόνι;

Εάν επιλέξετε ένα παντελόνι σε απόχρωση πράσινης ελιάς, μπορείτε να το φορέσετε ως εναλλακτική λύση για το μπλε ή το μαύρο τζιν σας, καθώς το χρώμα πηγαίνει πραγματικά με οτιδήποτε.

Η τέλεια πράσινη φούστα

Μια πράσινη φούστα μπορεί να προσθέσει δράμα στο σύνολό σας, ειδικά αν επιλέξετε μια φούστα με όγκο. Η πλισέ φούστα θα ταίριαζε απόλυτα με λευκό.

Πώς να φορέσετε πράσινο σορτς;

Ο καιρός είναι καλός εκεί που βρίσκεστε; Ένα πράσινο σορτς θα μπορούσε να φαίνεται κομψό ως μέρος της καλοκαιρινής σας ντουλάπας. Συνδυάστε το πράσινο σορτς σας με τζιν μπουφάν και λευκό μπλουζάκι. Προσθέστε επιπλέον ποπ χρώμα με κίτρινα σανδάλια. Φτιάξτε την εμφάνιση σας με παρόμοιο μπλουζάκι, σακάκι, σορτς, σανδάλια, τσάντα και σκουλαρίκια.

Πράσινη τσάντα

Μια άλλη εξαιρετική ιδέα για να προσθέσετε το πράσινο χρώμα στα γυναικεία ρούχα σας είναι να το κάνετε με τα αξεσουάρ σας. Η απλή προσθήκη μιας πράσινης τσάντας μπορεί να δώσει μια νέα εμφάνιση στα υπάρχοντα ρούχα σας.

Πώς να φορέσετε αποχρώσεις του πράσινου με τα αγαπημένα ρούχα σας;

Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να αγκαλιάσετε πλήρως την πράσινη τάση, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα ζευγάρι πράσινα παπούτσια για να φορέσετε με τα υπάρχοντα ρούχα σας ή αξεσουάρ όπως κολιέ και βραχιόλια σε αποχρώσεις του πράσινου.

Χρώματα που ταιριάζουν με τα πράσινα  γυναικεία ρούχα 2021

Λοιπόν, τώρα που έχετε επιλέξει το αγαπημένο σας πράσινο ρούχο, ποια είναι τα πιο κομψά χρώματα για να φορέσετε με αυτό; Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μου ιδέες, αλλά θα ήθελα να μάθω τι σας αρέσει να φοράτε με πράσινο, αφήνοντας το σχόλιο σας.

Λευκό και πράσινο

Τα γυναικεία ρούχα σε λευκό και πράσινο μπορεί να φαίνεται καθαρά, φρέσκα ​​και πολύ κομψά. Συνδυάστε ένα σύνολο πράσινο και λευκό που φοριέται άψογα με μπεζ σακάκι.

Ροζ και πράσινο

Το ροζ και το πράσινο ταιριάζουν υπέροχα μαζί. Και, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη όταν θεωρείτε ότι τα ροζ λουλούδια και το πράσινο φύλλωμα υπάρχουν δίπλα-δίπλα στη φύση. Αυτός ο δοκιμασμένος και αληθινός συνδυασμός χρωμάτων δεν χρειάζεται να φαίνεται προετοιμασμένος. Επιλέξτε αξεσουάρ σε ροζ χρώμα για να δημιουργήσετε ένα έντονο χρώμα αντίθεσης για να φορέσετε με έντονο πράσινο.

Υπάρχουν τρεις ακόμη ροζ και πράσινες ιδέες για εσάς παρακάτω, είτε ψάχνετε για ένα casual, ή πιο εκλεπτυσμένο στυλ. Σύμφωνα με το παλιό ρητό, το ροζ και το πράσινο είναι κατάλληλο για μια βασίλισσα και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί.

Μπλε και πράσινο

Όποιος είπε ότι το μπλε και το πράσινο δεν πρέπει ποτέ να συνδυάζονται, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να σπάσει μερικούς “κανόνες” στυλ μερικές φορές. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε ένα σμαραγδένιο πράσινο με το ναυτικό σας μπλε.

Πώς να συνδυάσετε γυναικεία ρούχα πράσινου και ναυτικού μπλε;

Η ναυτική μπλε μπλούζα θα ήταν ωραία με μια πράσινη φούστα, για παράδειγμα. Ή, θα μπορούσατε να φορέσετε το ροζ μπλουζάκι με το τζιν πράσινο της ελιάς.

Φυσικά, αυτές δεν είναι οι μόνες επιλογές. Θα διαπιστώσετε ότι το πράσινο είναι μια απίστευτα ευέλικτη απόχρωση. Ακολουθούν περισσότερες ιδέες για εσάς.

Μπεζ και πράσινο

Το μπεζ θεωρείται συχνά ως το λεγόμενο «βαρετό» χρώμα. Και, όμως, με το πράσινο προάγει την ηρεμία και καλαισθησία.

Κόκκινο και πράσινο

Καθώς βρίσκεται στο ίδιο φάσμα χρωμάτων, θα διαπιστώσετε ότι το κόκκινο και το πράσινο πηγαίνουν ακριβώς όπως και το ροζ και το πράσινο.

Γκρι και πράσινο

Καθώς το γκρι είναι ένα από τα καλύτερα ουδέτερα που μπορείτε να έχετε στην ντουλάπα σας, θα βρείτε ότι μπορείτε να φοράτε γκρι με οποιοδήποτε χρώμα επιλέγετε, ακόμα και με την κατάλληλη πράσινη απόχρωση.

Πράσινο και μοβ

Αν θέλετε μια πραγματικά εντυπωσιακή επιλογή, τι γίνεται με το πράσινο με μοβ; Εάν δεν είστε σίγουρη, ζευγαρώστε το με ένα ουδέτερο.

Όπως βλέπετε, ένας εύκολος τρόπος να φορέσετε πράσινο είναι να συνδυάσετε αυτό το δυνατό χρώμα με ένα ουδέτερο. Μπορείτε να συνδυάσετε με λευκά, μαύρα ή ναυτικά παντελόνια ή να φορέσετε ένα πράσινο παντελόνι με μια πιο ήπια μπλούζα. Το πράσινο θα προσθέσει ένα απροσδόκητο χρώμα.

Συνολικά, όταν σκέφτεστε πώς να φοράτε πράσινο, καθώς είναι τόσο έντονο χρώμα, δεν χρειάζεται πραγματικά να κατακλύσετε το σύνολό σας με πολλές λεπτομέρειες, οπότε επιλέξτε έναν πιο ταιριαστό συνδυασμό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Πώς σας αρέσει να φοράτε τα πράσινα γυναικεία ρούχα σας;

Όλοι στη ντουλάπα μας έχουμε τουλάχιστον ένα πράσινο ρούχο που αναρωτιόμαστε πώς να το συνδυάσουμε. Ελπίζω το σημερινό μας άρθρο να σας βοήθησε και σύντομα να δοκιμάστε κάποιον από τους συνδυασμούς που προτείνουμε.

Σας αρέσει αυτή η ανάρτηση για το πώς να φοράτε πράσινο; Μοιραστείτε το με τις φίλες σας ελεύθερα!